loggaweb_vvv

Nöjda kunder

_________________________

ALLA BREV JAG FÅTT

Livet bara rullade på, familjen och jobbet kom lite i vägen och stil och kläder blev inte så viktigt. Inte på något jobbigt sätt, utan bara mer att jag satte mig själv lite längre ner på listan. Lyssnade lite för mycket på andra och tappade sakta men säkert bort mig själv. Men längtan efter min egen stil fanns där och började pocka på uppmärksamhet.  Jag hittade Våga Vara Vacker på nätet och bestämde mig för att testa en konsultation. Anita lyssnade in mig och jag kände mig snabbt trygg i att hon såg just mig och mina behov. Hon plockade snabbt upp konstnären i mig och började måla fram en stil i både färg och snitt som kändes sann, jag kände igen mig. Efter några dagars funderingar, så bokade jag även en shoppingdag. Nu skulle jag fylla på med hållbara smarta plagg som jag verkligen ville och skulle använda. Kvalitet och enkla, coola snitt. Kläder att leva i, såväl vardag och fest. Många påsar blev det och många plagg jag inte ens skulle ha kollat på hade Anita hängt undan till mig. Som jag även köpte! Jag besökte butiker som jag inte ens visste fanns. Dessutom hade vi roligt och skrattade mycket. Jag känner mig jätte nöjd och Anita hittade verkligen mitt i prick.


Anna, Göteborg

Nu har det gått några månader sedan min förvandling och jag har hunnit att bekanta mig med mitt nya jag! Jag gillar henne mer och mer för varje dag, gud så roligt att ha hittat mig själv igen!

Jag klär mig i nya kombinationer, upptäcker nya material och gläder mig hejdlöst över att öppna min garderob. Där hänger numera ett välkomnande färgpussel där alla bitar så finurligt hör ihop. Där fins en röd tråd och man kan faktiskt urskilja en distinkt stil som representerar mig och den jag är.

Färgskalan är harmonisk och lågmäld där några enstaka färgklickar också får plats. Nu plockar jag lätt fram plagg som passar både till vardag och fest.

Så här har det inte alltid varit..... Hade en överfylld garderob och ändå inget att sätta på mig! Blev därför barnsligt förtjust redan efter min första konsultation med Anita, jag såg ett helt nytt och välorganiserat klädkoncept växa fram. Vi hade en tuff garderobsgenomgång där så gott som alla plagg provades och en hel del åkte ner i påsarna till återvinning. Resultat - många tomma hängare i garderoben! Shoppingen var sedan det roligaste av allt! Anitas grundliga förarbete var enastående, att få stå i provrummet och få allting serverat på silverfat var så lyxigt. Hon hade hittat min stil på pricken! Fantastiskt hur någon kan läsa av en så väl. Många påsar blev det ... Tack Anita för en helt fenomenal upplevelse!

Maria Håkansson, Göteborg

Anita kom som ett yrväder i juni och det dröjde inga evigheter förrän jag deklarerat mina förväntningar och skrivit under på mina förutfattade meningar om Styling som begrepp. Jag trevade istället efter ord som rensa, riva, bryta med gamla vanor för att få luft och ljus. Få luft och ljus in i en garderob där klädespaltor ansamlats under åren som arkeologiska fynd på ett museum.

Anita: "Men här skall inte bara rivas och rensas, här skall också byggas!"

Struktur såväl i tanke som i garderob, men för att ringa in det nya måste det gamla ringas ut. Kavajer prövades, skjortor skärskådades, byxor bedömdes och en del föll Anita i hågen, en del föll ner i kanske-kartongen men den största delen föll bara bort. Nu har jag en handlingsplan, klara mål för affärer jag sällan besöker utanför julköpstider, och en ljusare och luftigare självbild där kläder tillåts ha både form och funktion. Tackar!

 

Ulf Olsson, Konsult, Göteborg 

Jag trodde att jag visste precis! Anita och jag kom överens om att hon skulle hjälpa mig att rensa i min alldeles för stora garderob. Jag har ett stort intresse för kläder och shoppar alldeles för mycket, vilket resulterar i att jag tappat kollen på vad jag faktiskt har i garderoben. Jag har dessutom svårt att göra mig av med saker. Vad i ärlighetens namn lite skeptisk till att någon skulle kunna råda mig vad jag borde göra mig av med i min älskade garderob.Men icke, detta blev en vändning för mig, Anita lyckades klargöra för mig vad jag passade i för modeller idag och vad jag borde tänka på i framtida köp mm. Detta har också gjort att jag inte längre shoppar vad som helst utan är mera noga med vad jag hänger in i min fina nyrensade garderob. Känner mig snyggare än någonsin.


Mycket nöjd Cian Bornebusch, Stockholm

Anita guidade mig på en upptäcktsfärd i min egen garderob. Hon kan allt! Hon lärde mig om kombinationer, trix för att förbättra det jag redan hade. Vad och hur jag ska shoppa kompletterande plagg, material, färger, former och framförallt om min attityd och medvetenhet. Jag är otroligt stolt över vad jag åstadkommer varje dag numera, tack vare det jag lärt utav henne. Inga mer "bad clothes days", utan bara sånt som jag verkligen trivs med. Allt hon gjorde utgick ifrån mina egna mål, den stil jag ville förtydliga. Dessutom skrattade vi mycket och jag fick massor av stödjande hjälp att våga vara vacker.


Rebecka Arman, Göteborg

Min konsultation med Anita gav mig mod att tillåta den vuxna kvinnan i mig ta större plats och uttrycka sig i det yttre. Med sin unika känsla för balansen mellan att lyssna in och komma med konkreta råd hjälpte hon mig att lyfta fram och förstärka det som redan fanns i mig. Mitt förhållande till min garderob är mer lustfyllt nu, och jag bär mina kläder och mig själv med en större stolthet. Tack & stor kram Anita!


Pia, Alingsås

Något jag funderat på länga att göra var just en guidning och vägledning i shoppingens värld. Kontakten med Anita blev en fullträff, jag bestämde mig för att resa till Göteborg och bli ”scannad” av henne. Att först ha skickat henne en massa bilder på vad min garderob innehöll gjorde mig själv uppmärksam på vad den verkligen innehöll och att då även granska mig själv på bilderna var enormt nyttigt. I grunden visste jag redan vad jag ville ha men hade svårt att sätta fingret på vart felet var då jag själv shoppade och kom hem med en hel del felköp. Så med fjärilar i magen gav vi oss ut på Göteborgs gator för en heldags shopping. Här väntade redan undanlagda plagg som provades och granskades i provhytternas speglar som inte var nådiga mot en. Anita vägledde mig igenom stilarnas och klädsnitternas värld, och jag förstod äntligen vad det var för fel på alla mina felköp. Jag var lyrisk och kände för första gången på mycket länge att jag nu äntligen skulle kunde känna mig bekväm i alla situationer. Hon lärde mig även konsten i hur man bör shoppa vilket, var nyttigt, gör att man blir mer bestämd mot sig själv och plånboken, ordet är budgetshoppa , förr kunde jag ”svänga” förbi och jaga mig igenom butikerna utan något lyckat köp, nu bestämmer jag mig för en dag och (det viktigaste) hur mycket jag får shoppa för. Har nu skaffat mig en klädbudget, detta har gett mig en säkrare målmedvetenhet när jag ger mig ut på stan. Pricken över i:et denna dag blev en välbehövlig hårklippningen. Även där fick Anita fram en mer bekväm stil jag stortrivs med. Väl hemma i vardagen blev reaktionen överraskande positiv, då jag inte sagt till någon att jag rest iväg för denna ”förvandling”. Många undrade vad som var på gång, men jag bara log och sa att jag satsat på mig själv för en gång skull. Så härliga Anita! Jag tackar för din positivitet och glädje som smittade av sig på mig.

Gitte Andersson, Gotland

Med bubbel i glasen och goda snacks bjöds vi på ågra timmar där Anita utlämnande berättade om sin väg till att aldrig mer ha en "Bad hair day", fast i vidare bemärkelse än håret. Anita visade oss hur en väl sammansatt basgarderob kan fungera och hur man genom att kombinera de olika plaggen varje dag kan klä sig på ett sätt som gör att man känner sig både snygg och bekväm. Ett alldeles utmärkt sätt att hedra sig själv!

Det viktigaste budskapet var att vi sällan behöver köpa helt nytt. Istället kan vi komplettera det vi redan har, eller kanske vara så drastiska att vi klipper av en kofta, knyter en skjorta i midjan, kombinerar ihop olika mönster eller färger och lägger till ett snyggt smycke. Olika skor förändrar stilen och att lägga pengar på strumpbyxor av god kvalitet var ett hett tips. Väl hemma såg jag på min garderob med helt nya ögon. Tack för en inspirerande kväll!


 Yvonne Benzian, Göteborg

När jag renoverade min lägenhet hade jag en mängd olika ideer men jag lyckades inte få till det. Hur jag än gjorde såg det fel ut. Jag visste vilken känsla jag ville ha men kunde inte hitta rätt bland möbler och detaljer. En konsultation med Anita förändrade allt. Med värme och humor fick hon fram mina idéer så att jag kunde se dem framför mig. Hon gav mig verktyg för att hitta rätt balans och i affären visade hon mig olika sätt att tänka på.  Konsultationen med Anita var oerhört värdefull, hon såg mig och min stil och med hennes träffsäkra och goda råd trivs jag idag i min lägenhet, den speglar mig. Jag kan verkligen rekomendera Anita.

Linda, Konservator, Göteborg