loggaweb_vvv

Du man

_________________________

VÄLJ EN MEDVETEN STIL

Hur vill du klä dig?

Mina tjänster vänder sig till dig som vill ha ny inspiration. Kanske är du trött på din klädstil, eller vet helt enkelt inte om du har någon. Kanske får du hjälp av din partner som i all välvilja handlar kläder till dig - som hon/han gillar.

Många män vittnar om just det - och det kanske är praktiskt och bekvämt  - men är det verkligen vad du vill ha? 

Tillsammans tar vi reda på vilka dina behov är och hur du vill klä dig, på jobbet och på fritiden.

Det är ofta effektivt att satsa på att bygga upp en bra basgarderob med kläder och skor av god kvalité. Då kan du snabbt hitta klädkombinationerna som gör att du känner dig snygg, avslappnad och rätt klädd i alla sammanhang.

Vi börjar hemma hos dig med en garderobsgenomgång för att inventera det som redan finns. Sedan kompletterar vi med en eller flera shoppingdagar.

Boka en timmes Konsultation, Garderobsgenomgång eller Shoppinghjälp.


 

Struktur såväl i tanke som i garderob, men för att ringa in det nya måste det gamla ringas ut. Kavajer prövades, skjortor skärskådades, byxor bedömdes och en del föll Anita i hågen, en del föll ner i kanske-kartongen men den största delen föll bara bort. Nu har jag en handlingsplan, klara mål för affärer jag sällan besöker utanför julköpstider, och en ljusare och luftigare självbild där kläder tillåts ha både form och funktion. Tackar!
 

Ulf Olsson, Konsult, Göteborg