loggaweb_vvv

Konsultation

_________________________

DINA BEHOV STYR NÄSTA STEG

Hur vill du egentligen känna dig?

Vi träffas och kartlägger dina behov. Är det en garderobsgenomgång du vill ha hjälp med? Eller shopping? Eller kanske båda delar? Du får möjlighet att reflektera ... vad det är du längtar efter. Vad önskar du få ut av vårt 
arbete tillsammans?

Vi tittar på vad som eventuellt hindrar dig från att Våga Vara Vacker fullt ut. Finns det kanske gamla överenskommelser du gjort med dig själv om vem du är, och vem du får vara? Vilka kläder du får bära, och vilka 
stilar du får ha? Tillsammans gör vi nya medvetna val kring hur du faktiskt VILL se ut!

Vi pratar också lite om din kroppsuppfattning. Stämmer den med verkligheten? Vi skrattar åt ev kroppsnojjor ... som ALLA verkar ha ... och fokuserar på att framhäva din individuella skönhet.

Så tittar vi på din budget; hur mycket vill du lägga på att komplettera din garderob eller köpa nytt? Bra för mig att veta, när jag planerar dina klädinköp.

Pris: 850 kr, 1 tim. 

För företag tillkommer moms på priset.

Min konsultation med Anita gav mig mod att tillåta den vuxna kvinnan i mig ta större plats och uttrycka sig i det yttre. Med sin unika känsla för balansen mellan att lyssna in och komma med konkreta råd hjälpte hon mig att lyfta fram och förstärka det som redan fanns i mig. Mitt förhållande till min garderob är mer lustfyllt nu, och jag bär mina kläder och mig själv med en större stolthet. Tack & stor kram Anita!

Pia, Alingsås