loggaweb_vvv

Din garderob

_________________________

EN GULDGRUVA

Vi letar efter nyckelplagg & bortglömda godbitar

Jag kommer hem till dig, och tillsammans går vi igenom din garderob. Plockar fram godbitarna, hittar och provar ut nya, läckra kombinationer som du inte visste fanns. Ser möjligheterna i det du redan har ... siden sammet trasa lump ...

Jag fotograferar de olika kombinationerna, så du kommer ihåg allt! Efteråt får du foton och en sammanställning av vårt arbete.
 
Så rensar vi ut de plagg som inte längre passar eller känns roliga. Skapar utrymme för nya, fräscha kläder.

  • Basgarderoben - vad behöver kompletteras?
  • Underkläderna och strumporna?
  • Hur man kan mixa sommar- och vintergarderoben.
  • Blanda olika material.
  • Förnya plagg genom att ändra detaljer.
  • Lyfta kläder med schalar, smycken, accessoarer och skor.

Jag hjälper dig även att skapa ordning och reda i garderoben, så du blir inspirerad och glad när du öppnar dörren. Vi pratar om klädvård; hur dina kläder och skor 
håller längre när du sköter dem rätt.

Vi tittar också lite på din kroppsuppfattning. Stämmer den med verkligheten? Är din rumpa verkligen så enorm som du tycker? Vi har alla kroppsnojjor, och vi pratar om hur vi kan förhålla oss till dem.

Om du väljer att uppskatta dig själv som den fantastiska människa du är så kommer det att synas. TRUST ME!

5 timmar, inom Göteborg
Pris: 4 800 kr


För företag tillkommer moms på priset.

 

Anita guidade mig på en upptäcktsfärd i min egen garderob. Hon kan allt! Hon lärde mig om kombinationer, trix för att förbättra det jag redan hade. Vad och hur jag ska shoppa kompletterande plagg, material, färger, former och framförallt om min attityd och medvetenhet. Jag är otroligt stolt över vad jag åstadkommer varje dag numera, tack vare det jag lärt utav henne. Inga mer "bad clothes days", utan bara sånt som jag verkligen trivs med. Allt hon gjorde utgick ifrån mina egna mål, den stil jag ville förtydliga. Dessutom skrattade vi mycket och jag fick massor av stödjande hjälp att våga vara vacker.
 

                                                                                                       Rebecka Arman Göteborg