loggaweb_vvv

Another hard day at work!

Varje år arbetar jag i Grekland med den internationella organisationen Awakening women's institute som "personalchef" på en månadslång retreat. På tisdag är det dax...
Vi yogar, mediterar, sjunger, dansar och utforskar vår spiritualitet tillsammans. Embodyment, en djupdykning ner i kroppen.
I LOVE IT!
Igen, ett nyp i armen.
Där erbjuder jag även min Våga Vara Vacker coaching. Idag på vad att göra listan: förbereda fina kort som erbjuder mina olika konsultationer. Välja vackra bilder och sätta texten på engelska. Funderar på vilka foton som jag själv inspireras av...kan man verkligen skriva på engelska som jag själv tycker låter bra? Bör jag vara engelskt korrekt?
Bestämmer mig för en " Anititisk" variant av språket , det blir bra! Dödskul och lite pilligt är det...sänder iväg till tryckeriet. Lite svengelskt :-)
Skrattar högt (och gråter lite) när jag får tillbaka underbart, vackra, inbjudande, sirliga, feminina, mumsiga FELSTAVADE vykort!!! Så typiskt mig, ibland otålig och lite för snabb...
Jag glömde att " korra"!
Nu till nästa fråga, är det slarvigt att använda som de blev, eller är jag nöjd ändå? Kommer ihåg min gamla grannes mammas fina talesätt -Ja, det var såhär det blev idag! Hon lärde mig att våga bjuda på en lite FÖR välgräddad paj en midsommar för många år sedan.
Ha ha ha, snygg men lite kantstött, just like me:-)
Bestämmer mig (efter lite velande) för att jag ändå är nöjd. Korten ÄR vackra! Jag står för mina små misstag, klappar om mig själv och väljer klimatsmart.
Yes, another hard day at work!

FD663E35-C1A5-4A84-939E-C18E74D8C482.jpg
FD663E35-C1A5-4A84-939E-C18E74D8C482.jpg

-