loggaweb_vvv

Lagos Portugal

Kan man driva en blogg fast känslan i mig är att jag inte riktigt vet hur man gör? En stylingblogg som handlar om mer än stil och mode? Japp! Jag citerar en cool tjej med unik stil. - Detta har jag aldrig gjort, så det klarar jag säkert! (Pippi Långstrump) Jag kommer att blanda högt och lågt. Djupt och ytligt. Humor och allvar. Glitter och vadmal. Förhoppningsvis inspirerande!

Jag har tyvärr länge haft en överdriven rädsla för teknik. Fast jag älskar min telefon, min platta och dator så känner jag mig ofta osäker och lite fånig. Med darrande röst ber jag support människorna att tala långsamt och systematiskt för att jag ska hinna med, när någon teknik pryl felar. Sara som hjälper mig med min hemsida, har länge sagt till mig - Kom igen Anita, starta en blogg! Du kan lägga in bilder själv, det är jättelätt och kul. Jag tyckte det lät svårt och läskigt. Fast även spännande. I ett svagt ögonblick sa jag att när den nya hemsidan är klar så startar jag. Ja nu är den ju det, så... Jag överkommer min teknik rädsla och njuter av att jag älskar att skriva och att dela med mig av min passion för skönhet i alla former. Here we go!

Min Styling klient just nu är en lätt bedagad äldre Portugisisk dam. Någon som inte brytt sig om varken stil, färg eller form på många år och hon har definitivt inte tagit hand om sin skönhet. Vi jobbar med att ta fram hennes potential, hennes unika personliga stil. Rensa bort det som inte längre tjänar, bygga på en längtan om att visa sitt rätta jag. Vi kommer himla bra överens och även om språket inte är detsamma så förstår jag henne. Jag ser henne och hon litar på mig, en härlig känsla. Förändrings processen har varit rätt så lång och djup. Sakta men säkert har hon kommit ur sitt skal av gamla förväntningar om hur man får och kan se ut. Om hur man kan känna sig. Hon börjar ståla... Vacker, annorlunda, rolig och inte riktigt vad man förväntar sig av en dam i hennes ålder. Jag känner mig så stolt över hennes förtroende.

Hon är vårt nyförvärvade Portugisiska supercoola hus!

/Anita

Kommentera gärna: